Kályhát húz a szél
Ilyen kályhát húzott a szél
Mindjárt a főtér közepére
Nem sokan vették észre
Hiszen mindennaposak ott a
Rendezvények
Rádobta a padot az uszodát
Az otthagyott orosz laktanyát
Azt a kanyart és a sarkon ott azt a boltot
A meg nem termékenyült petét
A hátra húzott kakasos coltot
Láthatatlan óra
Homok folyását
A lejárni készülő világ
Kopogását.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-10 20:39:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-10 20:39:51