csöpög a falakról a zene ritmus folyik
folynak a falak csöpögő hangok
falak bezártság
falak határ
határ határ ami megvéd
biztonság bezártság
szerelem félelem
féltés szerelem
sárga tinta szemembe könny
könnycsepp zene
kör fraktál
fraktál az élet
az élet kör
kör bezártság
körbezártság falak