Szöget vesznek. Rozsdásat, görbét, patkóba valót.
Közben vadul keresik a legújabb kiadást.
Nem baj, ha nincs szakáll, töviskorona.
Fröccsöntött keresztet tessék!
Vigyék bátran!
Ingyen van!
Környezet barát termék, újrahasznosított szemétből van.
Nem tetszik?
EMBEREK! Itt van még egy!
Hozzátok a szögeket!