Kudarc 2.0
Csak a hang után, uram!
Csakis a hang után!
Önre aztán nem vár
se tisztes helytállás,
se győzelemmel fölérő vereség —
tétovázások, kételyek,
kisszerű megalkuvások nélkül
legyen kés a vajban,
el ne engedje Isten lábát!
Hogy semmiféle hang?
Megmondtam, sors kegyeltje,
nyugalma annál biztosabb,
ez ám a szerencse, higgye meg!
Épp a hangot kergeti?
Maga kérem menthetetlen,
magát még minden érheti.
Magának nem jósolok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-06 11:57:05
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-06 11:57:05