’Asztán lecsöppent a nyálam
meg a többiek is mondották,
me megkaptam a papirat’
Zsúfolt terem, sötét a szag
Belém mar, bennem marad.
Mennék. Mennének ők is.
Én kezdtem, kérdeztem, de …
Hazugság a kérdés. Hazug a válasz.
Gondolatok recsegnek, kapaszkodót keresnek.
Igazság szerint csak a dísz vagyunk a szaros húsos fazék peremén