Kudarc
Csakis a hang után, uram!
Önre aztán nem vár
se tisztes helytállás,
se győzelemmel fölérő vereség,
se a többi ostoba közhely —
ez ám a szerencse, higgye meg!
Hogy semmiféle hang?
Megmondtam, sors kegyeltje,
nyugalma annál biztosabb,
fogja meg hát az Isten lábát!
Épp a hangot kergeti?
Maga kérem menthetetlen,
magát még minden érheti.
Magának nem jósolok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-03 01:06:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-03 10:19:14