Városi napok
Szerintem dohányoztam
Pedig tudom hogy rákot okoz
Söröztem is de az nem olyan rossz
Meg ettem műanyagos ételeket
Kedveltem
Meg a Megasztáros Rúzsa Magdit hallgattam élőben
Én nem is akarok mögé nézni
Hogy kamu az egész
Meg hogy öl és nyomorba dönt
Csak jól akartam érezni
Abból ami van, magam
Megkel tanulnom önvédelemből
Szépnek látni a gagyit is ha nincsen más
Én nem fogok sírni
Fogyasztani akarok
Nem akarom látni a valóságot
Ha úgysem láthatom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-02 22:18:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-02 22:18:06