valami van velem
tudja a faszom, hogy mi van velem,
se itt, se ott nem találom helyem,
inni kéne, kurvázni, vagy bár mi,
legszebb ruhámban templomba járni,
jobbkaromon asszony, balon gyerek,
megcsókolom őket mert elmegyek,
büszkén lovon, akár egy ősmagyar,
csak ne lenne szád íze ezért fanyar.
azt se bánom, ha sós kútba tesznek,
rohadjon meg onnan is kivesznek,
raknak lepedőbe százfokos lázba,
szemem fényét két angyal vigyázza,
bólintanak, majd egymásra néznek,
tudják, most az út végéhez érek,
büszkén lovon akár egy ősmagyar,
csak szád íze ne lenne ezért fanyar.
ott leszállok a kurva istenét,
hallgatni azt a furcsa lágy zenét,
ami ringatja majd ladikomat,
lehet nem is csónak, hanem vonat,
füstje égbe lebegő lépcsősor,
megyek, mielőtt a szél elsodor,
büszkén lovon, akár egy ősmagyar,
csak szád íze ne lenne ezért fanyar.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-29 14:58:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-30 08:03:26