Mosoly
mikor mindenki elárul,
arcán negédes mosollyal,
ilyenkor lelked teljesen elárvul,
és szemed megtelik korommal,
kedvesed is messze van,
bőre íze már fakul szádon,
és nappal is este van,
ég feketéllik csorba pupilládon.
menekülj míg kezed-lábad mozdul,
ha kicsi a világ csinálj nagyobbat,
és bólints ha Isten tőled koldul,
mert így a szegények gazdagodnak.
vagy ülj le az Úr asztalához,
lehet akad bor, kenyér szalonna,
és vágj egy nagy karéjt a tájból,
mély véres mosolyt az alkarodra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-28 07:32:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-28 07:32:10