Számvetés (bevallom nektek mindenem)
én nem írok az internetről, vagy a
rejtélyes pókhálóról a falon.
nem érdekel a mozi, a csillogó hírnév
és ocsmány közhelyek másolása sem.
csak próbálom magamat adni, nem
használni azokat a szavakat, amiket
úgyse érdemes. próbálom megtalálni
az összhangot és szépet csinálni, nem példaértékűt.
gondolkozom, olvasok és rosszul használok
pár igét. most már tudok bocsánatot kérni is.
néha felfedem a valóságot, vagy archaizálok
kicsit. gyakran írok magamról, de úgy, hogy az
ne legyen felismerhető. nem szeretem a rímeimet,
épp ezért nem is használom őket, inkább
eldugom a soraimban, vagy a sor elején.
nem vonz a mélység, se a szárnyaló magaslat, égi
minták, a giccs és erőszakosság. úgy érzem,
még van mit tapasztalnom, és tanulni is
csak ezeken keresztül lehet. előttem áll még majdnem
minden; próbálok nem keseregni a dolgokon.
még gyerek vagyok, csak most kezdek felnőni,
és sokszor nem is merem bevallani ezt.
teszem a dolgom, újra elkövetek pár hasonló hibát,
mégis úgy érzem, jó úton haladok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-27 16:35:06
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-27 16:35:06