Fantomfájdalom
apám a köztünk járó emlék
bárhol lépve ott a lábnyoma
apám innen el nem ment soha
apám a leglétezőbb nemlét
apám mindörökre otthon van
apám már mindörökre vendég
benyitok mielőtt kopognék:
épp nálam jár látogatóban
apám a testet öltött hiány
embernek űr űrnek embernyi
a megelevenedett semmi
nincs mely van - apám ki nem-apám
s fiaimat ha ölelem át
nem érem már el az unokát:
apám ma a megcsonkolt karom
sajgó nihil - fantomfájdalom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-27 12:36:20
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-27 12:36:20