Agárverseny
Hibáztam, aki hibázott annak joggal nincs Megnyugvás.
Nem az Istené a világ, nem is az ördögé.
Hanem aki ördögöt csavar ki belőle,
Vagy Istent szül.
Azé!!!
Nevethetem a lapát nyél ütötte bütyköt a karomon,
Vagy megfizethetek a kényelemért, ha tudok.
Azonban mégiscsak mástól fogok függni,
Retteghetek a véleménytől.
Ha igazat mondok, de akkor is ha hazudok.
Ez a névtelen az a senki ,ez a vasfogú.
Belegabalyodott a ventilátorba,
Nyugalomra terítette volna ki szennyesét
Megmutatták neki kedvesét.
Mint guminyulat agarak versenyén.
A nyakra fogócskában az éli túl
Aki jobban elszorítja a másik ütőerét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-26 08:22:55
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-26 08:22:55