Árnyékvizit
Megérkeztem a vér és madártoll borította
területre.
Nem azért, hogy bármit is
megtaláljak,
hanem, hogy még jobban
elveszítsem.
Itt, ahol sötéten világítanak
a szótulipánok,
ahol az ábrák és fogalmak véget érnek,
és a jövőből homok lesz.
Kerek Halál:
taszító viaszfigurává gyúrtad
át a szívemet.
Itt, ezen a vér és madártoll borította
területen,
nem azért, hogy bármit is elveszítsek,
riadtan leválik rólam
falfehér személyiségem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-24 23:25:27
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-25 01:58:25