az elcsigázott reggel
Testhőmérsékletem pont átlagos
Kicsit nehezen alszom
Sokat köhögök, néha fáj a fejem
Gyengének érzem magam
Az időérzékelésem elcsigázott
Nincs mit tegyek, lehet elrontottam
pár dolgot, vagy a nagyját,
de lehet rajta segíteni.
Valamit öntenék a poharamba
Vagy alkoholt vagy tiszta vizet
Vagy mérget vagy boldogságot
Vagy fájdalmat vagy örömöt
Vagy hazugságot vagy szépet
Vagy szép hazugságot ami fáj,
ami kegyes,
ami rajtam megy végbe
amibe beleszédülök
amibe mások szédülnek bele...
De nincs hozzá erőm.
Már csak a gondolataim rángatják
alvó testemet.
Fáradt vagyok elkúszni az ágyig
lehet ennem kéne
Száraz kenyeret vagy pizzát
szar kínait vagy szar mekiset
gyökeret rágni vagy almát fáról
felpuffadt etióp kisgyereket
magamat kicsit kóstolgatni...
De nincs erőm hogy igazán egyek
Lezárnám ezeket a sorokat,
kicsit szakítanék magammal
leárazva boltba kerülhetnék
eladnám a testem, lelkem, darabokba,
befőttes üvegben, cukorral,
meleg dunsztolással...
de nem erre vágyok...
Dafkecsakazértis felkelek!
Haha!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-20 13:00:17
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-20 18:25:26