Voltál fekete, vörös és barna.
Ezek buta versek. Félek, felkavarna
a tudat, a sok túlzásba vitt rím.
Porcelánszavak. Lélekvitrin.
Még drága vagy, de terv alatt van
a feledés, csak faraghatatlan
egy szóval az egész. Szóval hogy
lényegében a lényed ében.