A.nak - szülinapra és egyébként
bal kezemben
még most is
fáj a kanül helye
ma csináltam szerb ajvárt
epres csokiból muffint
darabos őszibaracklekvárt
megízlelném a fogaidat
tenyerembe vennélek
tudod hogyan
három deci beherofka
fent a tetőn
csillagok alatt
arcom simogatom
nemrég levágatott hajam
kócolom
bőröm illata izgató
kesernyésfriss
félholdharmatnapfény
boldog névnapot afrodité
hullócsillag
azt kívánom
juss be a klubba szombaton
kényeztessen
akit csak akarsz
szuperizgi új ingerek
repülj kicsim
(siklóernyőzz)
én jobban levetkőzni
már nem tudok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-07 23:31:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-07 23:31:10