Merre ne
Hiába is tagadnád ki magadból
benső árnyékodat. Elhallgatással
sem érdemes próbálkoznod, hisz
úgy is menten kibeszél tettek mögül.
Fölösleges igyekezet duellre
hívni: elpusztíthatatlan. Ráronthatsz —
magaddal kelsz birokra. Ha elfojtod,
belülről feszíti szét majd jellemed.
Szublimáld inkább, és uralni fogod.
Iránytűd lehet csalhatatlan, rosszul
leolvasva eltévedhetsz mégis. Ám
ha őt figyeled, mindig tudni fogod:
merre ne.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-06 19:19:23
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-06 19:19:23