Jelentős vers
A kóbor áram iránti hűségem töretlen
Olykor acon lövöm magam egy mellbimbóval
Különösebb intenció nélkül
Egyéb szórakozásom káros szenvedélyem nincs
Munkanapokon az önkielégítést elítélem
Vasárnap rajzolok vizililiomot és zsírt
nem tudom befejezni
Gyerekkorromban kétszer is loptam
Azután sokáig figyeltem egy fakopáncs röptét
műanyag fenyőfák között
míg édesapám sütőbe dugta a fejét
Téged is láttalak
De akkor pont
Elsötétült az ég mint egy gyógyszeres üveg
A Margit-szigeti szökőkútban
Három vízcseppet is elneveztem
Rólad
Én voltam aki visszahívtalak vonalas számról
Doppingvétség vagy nemi erőszak
Miatt
Kis szürke noteszbe jegyzeteltem
Így véletlenül tudom
Hogy azt hazudtad hogy jól tudod hogy
Mi a metonímia
Szederjes ajkaid között
Korallzöld locsolócső
Istent is láttam nélküled
Vidám deklasszált öregúr volt
Aki heccből kettéharapott
Egy Coca Colás poharat
Avarszagú bűvésztrükkökkel állt elő
Méltán elfeledett jövőnket ropogtatta
Gyémánt hangok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-04 15:09:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-04 15:11:01