Rekreációs péntek
Úgy járok a városban, ahogy a kifolyt ólom gurul,
Valamit csinálnom kell!
Beesteledik, nem bírok magammal,
Kétezer forintot hol verjek el?
Kocsmák... kocsmák mindenütt,
Nem is boldogít a sör, nem is iszok inkább
Valami koncert kéne,
Feszít a zene, zavar a vonaglás.
Undorodok a dohányfüsttől,
Sárgállnak az ujjaim, mint az utcalámpák
Cigire gyújtok csikkről,
Pedig a fejem is sajog már..
Mit kezdjek magammal,
Lassan telik az idő
A hatosnál fiatalok,
Hogy örülnek, boldogok.
Beszélni kéne valakivel,
Telefonálni, társaság kéne
Senkit sem tűrnék magam mellett
A blahára jó lesz ha megyek.
Részeg csőcselék,
Mindenki ordít, péntek este.
Minek jöttem ide,
Mit keresek, mit keressek?
Corviferenc.... bánom is én
Kezdem magam otthon érezni
Hirtelen kirabolnak
Valahová be kéne ülni.
Kálvin, halott ez az egész
Itt a Duna mellettem,
A partjára ülök,
Minek? Megyek.
Deákon tömeg,
Lökdösődés, kiábrándít
Kínálnak röviddel,
Nem kell, mosolygok...
A nyugatiban egy padra fekszem,
Színjózanul elalszok.
Mire felvirrad a reggel,
Talán válaszokat találok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-03 13:33:03
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-03 13:35:29