Vacsora
Az asztalon egy gyertya áll
Papája söralátét egy másik asztalon.
Mamája a hamussal hálni jár.
És már áll a bál,
A faliórával beszélget
Egy kristálypohár
Újabb köröket rendel
Egy megfáradt, ámbár szende
Teáskanál.
Csattognak a villák
Az ajtó döng, felzúgott a váza,
Odakint az est leszáll...
Nyikorogva szól a redőny
Magányosan szórja fényét
A partiban a gyertyaláng
Felborul és minden Elég, Gondolta.
S lángra kapott minden kacat,
Szénné égtek szépen sorba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-03 11:30:12
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-03 11:30:12