Rejtezkedve nyomul. Védekezésül.
Még csak nem is önző; láthatod,
magát sem állja. Képzelgés
csupán valami tényleg létezőről.
Színész, de rettegésben tartja
a lelepleződés veszélye. Tragé-
diával mentené magát (hiába):
Duplán megválthatatlan. Kívül, belül
senki.