Boldogság és Bánat viselkedése a világ edényben
Boldogságban nyílik a virág
Amikor pedig hervad
Bánatba hull le szirma
A szenvedés folyó hordaléka
Öröm szigeteket épít
Nagyon régen egy hóhér mindenkit ketté vágott
Azért megkeresd magad a párod
Másik életre készít fel ez az élet
Szigorú a nagy karate mester a Sátán
Legyőzhetetlenre edz
Minden harci helyzetet megteremt
Apád az Isten iratott be ide Föld anyádhoz
Valaki pedig megöli magát
Mert nem bírja a több ezer fekvőtámaszt minden nap
Vagy bele hal a boldogságba ha megkapja azt aztán pedig elveszik
Szerintem jobb tudni mindenhol mindig megvagyunk támadva
Vigyázz a boldogsággal pedig, mert akkor nagyon ki vagy szolgáltatva.
A bölcsek a kisebb szenvedést válasszák a nagyobb boldogság helyett.
Mert a kisebb szenvedésből nagy boldogság lessz
A nagy boldogságból pedig nagy szenvedés
Talán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-29 10:22:15
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-29 10:22:15