Ex nihilo
Rejtezkedve nyomul. Védekezésül.
Még csak nem is önző: láthatod, magát
sem állja. Nincs kit. Túltengő egója
üres képzelgés valami valóban
létezőről. Folytonos rettegésben
tartja a lelepleződés veszélye.
Nem mentsége, de tragédiája, hogy
képtelen nem ellenállni. Semmiből
ki tudna válni akár semmivé is?
Duplán megválthatatlan, mert nincs, aki
megtehetné, amiként nincs is kiért.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-28 14:42:11
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-28 14:42:11