egyszerűen elalszom - citromfű meg levendula
sem kell - kidobható az összes altató - képek
és hangok nélküli éjszaka lesz - nem szivárog
sáros víz a padló résein - a csillár sem jár richter-
skála táncot - hiába zuhog - halottaim nem bújnak
elő az eső dallamára - s ha kint eloldalog az égről
a hold farkasa - akkor úgy lesz - ahogy rég
álmodtam - felébredek egy más városban