Repülj
Lehúzott redőny mögött.
Egy könnycsepp. Eldörgölöd.
Állj! Ne mondd tovább!
Régóta sejtem a könny okát.
Biztosan sírsz?
Hisz élvezed,
a kádban kiázik két kezed.
Bajnok lehetnél, (a jövődben ragyogsz).
Helyette főztél, eszel,
hízol és fogysz.
Senki sem arra születik,
hogy ugyanaz maradjon.
Ez repülőt vezet,
ő golyót gurít a gangon.
A repüléshez
súlyod ne maradjon..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-26 05:48:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-26 05:48:00