Feketén–fehéren
A paradigmaváltás szabadságként
ránk szakadt kényszerében, amikor nyíl-
egyenes ösvényen közelít felénk
az új kor – pokol & éden –, s feketén–
fehéren tudható, milyen pontosan
tudják helyettünk valahány végleten,
mi rossz és jó nekünk, a génjeinkből
régen csaknem kiölt szégyen kellene
törvényen kívül helyezze azt, aki
az elnéptelenedő középen a
pólusok tökélyét még most sem érti,
s védi tökéletlensége immár vég-
képp védhetetlen, kisebbségi jogát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-23 00:26:44
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-23 00:26:44