a látó
sőtéten mereng a jimihendrixi szemüreg,
mögötte csikorgó acélkart egy monstrum kitár.
nem akciós és multifokális a szemüveg,
amely úgy láttat, hogy kitört feszület a gitár,
s mélytengeri buborékok ütköznek a szélben.
áttűnések. féregjárati mozi: négy dében.
nem tudni,hogy ki van kinn e-dében, és ki van benn?
itt, csomor gabi strukturális szintézisében
átmászkálni léha dimenziókon, ma is rang.
imígy tűnhet fel mínosz meghasonlott bikája,
hajfonatok ágboga és a félrevert harang,
és egy rég kimustrált rakéta, láncra vert szárnya,
a sík víztükrön feltűnik, hetyke papírhajó,
partra vetett világítótoronyra néz egy hal,
uram, látod, melyik a negyedik dimenzió?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-21 19:29:21
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-21 19:29:21