Amikor a szerelmes levél körbejár
Nagyon szeretem Ágotát,
már az óvodában is szép volt.
Minden szüneten kerget,
azt hiszem, hogy a feleségem lesz.
Képzeld el Máté,
ma írtam neki egy szerelmes levelet,
jobban mondva
csak a nevemet írtam le egy papírra,
és rajzoltam melléje
egy nagy piros szívet.
Aztán szégyelltem átadni,
de Zsolti kikapta a kezemből,
s gyorsan letette Ágota padjára.
Ágota rám nézett,
és kinyújtotta a nyelvét.
Majd odament a tanító nénihez,
és a kezébe nyomta
az én szerelmes levelemet.
Bár tépte volna össze!
Most a tanító néni azt hiszi,
hogy őbelé vagyok szerelmes.
Tudod mit Máté?
Én sohasem nősülök meg!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-17 12:29:09
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-17 12:29:09