Behunyom szemem,
Valami füves helyen fekszem, felülről látom magam
A fűszálak, elhajlanak felőlem,
Olyan hatásom van rájuk, mint egy leszálló helikopternek.
Lassan távolodok magamtól.
Egyre apróbb vagyok, a rét meg egyre nagyobb.
Lehet magamba zuhanok.