Üresedés
Aha ja értem, majd én megmutatom nekik
Ez annál is durvább
Mindenen lehet nevetni
De sírni is
Lezuhantak a kutak a nappaliból
Hogy majd elmennek valahova
De mindenütt ugyan az van
Nap út kisebbségi komplestus monumentalitástól
Levegő levegő
Nagyon nagy fa
Hajlik háborog
Benne a fejszém
Engem akar
És én őt
Viharzik tombol
Fizetem az adót
Vágom de nem fogy
Egy én vagyok az egyén
Adjátok vissza a homokozó lapátom
Meg a piros zsírkrétákat
Vágóhídra terelt állat
Gólya száll legény jár
Mi van? Megbirkózni a bolondsággal
Vagy okosnak bizonyítani tudását
Bolondoknak.
Vagy inni dohányozni szeretkezni
Dolgozni dolgozni
Sörözni hazamenni
Lefeküdni aludni
És azt mondani ú de jó volt ez a vers úgy meg hatott
Jutalom csapda utazgatás
Mindenki más
Mégis ugyanaz
Nem tudom mi lesz a halál után
Mi volt az ja ijesztgetnek
Továbbá a legjobb, nem tipikus legtöbbször
Jó annak aki nem tud váratlanul megérkezni
Nem lesz baj ha nem oldasz meg mindjárt mindent
Néha a semmit tevés többet dolgozik
Mint maga a cselekvés
A disznókat vágóhidakon szétkapják darabokra és megesszük.
Hiába van naplemente a mészárszék felett.
Néha pedig megfogja -ő a kezed
Akkor megvan mindened
Egy darabig el kell fogadni minden mozog
Minden változik
Mint a hajó a megbőszült tengeren
Kapaszkodj szerelemgyerek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-14 23:06:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-14 23:06:49