arcokon ülő, háztól
házig hurcolt bánat
korsó sörért nyúló nők öröme
nyomorék, kinek erőltetett járásától
elszorul
az arra-járók szíve
riadalmat okozó, sikoltozó
fehér autók - magasított
buszokból vigyorgó, városnéző
külföldiek
a főút flaszterén búslakodó
törött pad szomszédságában
körbenézek