Vigyázzatok ránk
Nem ennek többek kel annál lenni,
Ez nem lehet csak úgy ennyi.
Sehol sincsenek buldózerek.
Semmi a mindennel szeretkezett.
Kiváltottam az ipar engedélyemet.
Nem az enyém, mért ne adnám neked?
Ez a zen-e meg ihletett,
Érzem az életet.
Nem kellenek kábítószerek!
Elrugaszkodott virágtengerek,
Képeslapok, testnedvek,
Víz a sivatagban.
Vigyázzatok ránk
Mert boldogok vagyunk!
Létezik bocsánat,
Van kegyelem,
Most szerelem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-05 09:09:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-05 09:09:10