Saját Halál
ne mondj beszédet
a pap úgyis kántál
„spiritus sancti”
tedd zsebre a kezed
nézz egy bogarat
ne hidd hogy én vagyok
„az ige testté lett”
ne figyelj a zenére
ne érzékenyülj el
csak ha észreveszel egy fiatal lányt
és feláll rá
lemaradva kísérj
nevess a sok gyászban vonulón
nevess ha néznek
kérdeznek
ha túl hangosan hányják a földet
„az Úr irgalmazzon lelkének”
fogj kezet mindenkivel
szorítsd mintha lenne mit
„dicsértessék”
dicsérd a szép napot
ne engem
utolsónak maradj
szívj el egy cigit
ha van pálinka ne sajnáld
szárazon nem jó a semmi
aztán hagyj magamra
mint a kocsmában
záróra után
„ámen”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-30 21:16:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-30 21:16:51