Egyszerű elmélkedés
Csak ülök elmélkedem,
Xanaxon és olcsó boron.
Ringlispiként fordul a szoba,
asztalon olcsó vacsora.
hagyma, zsír, kenyér,
bormámorban színes lenne a téboly,
a Xanax SR világos kék színe,
vöröslő mosolyt festő csoda.
Ne hidd el, nem igaz,
ugyanúgy nő a parton a gaz,
olcsó agysejtölő bor lenne a vigasz,
ha nem láttam volna még delíriumtól őrjöngő alkoholistát,
akkor szeretném a bor mámorát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-28 12:20:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-28 12:20:07