Istenemhez
Jó lenne, ha holnap reggel felébrednék,
szeretném, ha néhány évnyi időt nyernék,
vagy kevesebbet, ha szükséged van rám ott,
a te országodban nevelnék virágot,
szednék is belőle; nálad lakik régen
sok barátom, apám, anyám és testvérem,
egyre többen vannak, örök albérletben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-25 22:51:59
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-25 22:51:59