Magyarország szeretlek
Három sírdombon dupla kereszt
Három folyó ami tönkre tesz
Korona húzva az egészre mint egy rossz fogra
Ami belülről rohad, ki kellene már húzni
A mi apánkat legyőzte már rég
Egy másik hím oroszlán
Ilyen sokáig tart neki
Míg minket felzabál
Égess meg nap nem félek a haláltól
Hiszen senkinek nincsen itt szüksége rám
Én csak a szégyentől félek
Hogy meglátják mivé lettem
És félek végig kell néznem
Amit nem akarok látni
Cukormázas cián
Majd jön pár öltönyös
És elmagyarázza
Valójában jó nekünk a Sátán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-19 10:02:38
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-19 10:02:38