Maradj gyémánt
Általában nem érnek véget a dolgok
Csak mi haduk abba.
Fiatal szegénynek vagy öreg gazdagnak
Vagy fordítva jobb -e lenni?
Azt sem lehet tudni ki csinálja jól.
Ősz a Tavasz a nyár
Mindent elvisz a tél.
Pár magot hagyott csupán
Fel kelni majd jobb időkre.
Végignézni hogy semmivé lesz minden
Közben talán meglátjuk azt a gyémántot a hamuban.
De nem jól mondom mert a gyémánt robban.
De a jó örök a rossz elvész.
Vagy mégis jól mondom
A hamu szétrobbant gyémánt?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-17 08:05:25
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-17 08:05:25