Most hasít beléd
Vigyázban állnak sorfalat. Kínosan
készségesek, bár lejárt az utolsó
haladék is. Unottan a képükbe —
ne élvezzék, mennyire feszélyeznek.
Jobb híján megpróbálod jelentésbe
öltöztetni a hallgatást. Elnéző
mosolyok nyugtázzák; ők tudják, amit
tudnak. Újradefiniál a kudarc.
Már nincs mit tűvé tenni, hasít beléd:
idejében kellett volna mentséget
keresni. Felkészülsz a megadásra,
riadalmad kitűzött fehér zászló.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-15 10:12:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-15 10:12:57