Lomok, óra
HAZA
térni, donor álmokkal harcoló
fátyolfelhő-karcoló beleibe
jól van, jól, na, gyere ide
édesen állsz, valóban
mint krepp a tüllnek
a dal már felszállt
a holló meghalt
és a madarak
kirepülnek
menny
HAZA
menny
kirepülnek
a madarak és
a holló meghalt
a dal már felszállt
mint krepp a tüllnek
édesen állsz, valóban
jól van, jól, na, gyere ide
fátyolfelhő-karcoló beleibe
térni, donor álmokkal harcoló
HAZA
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-13 10:55:11
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-16 12:11:56