Bélyeggel
a homlokon is: élni, menekvés
gyanánt megbékélni a botlással,
amely szégyenpadra von, nem félni
irányt sodródás közben keresve
sem — hibátlan helyett teljes lehet
még az elvétett ív, amíg mered
tudni vélni vakon felidézni
élét egy elronthatatlan arche-
tip arcnak, és megpróbálsz képmása
lenni (legalább önnön tükrödben)
érvényesnek szánt tenmagadnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-12 20:01:43
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-12 20:01:43