a nemszabad ötletek jegyzékéből
nekem is jár egy füzet egy kockás nemmatekos
kórnapló kornapló
egy szennyes csendélet közepe akarok lenni
a forgatókönyv hogy banánon kell elcsúsznom
ha összelapítom csak volt férfiszimbólum
pór homók
látens szerettelek mani-
feszt visszautasítottál
félálomban egész állati voltál
ne soroljatok sorozzatok
mindent hiába tettem
hibába
tetem
csaltam nevettem ritkán feredtem
feledtem
mindent csak felesben
rájöttem hogy az erény a ruha domborodásával fordítottan arányos
úgyértem a mértéke
mérték-e?
nem mérnek semmit amit kellene
nem mernek
írtam tegnap verset
minek
pedig vanapám és vananyám mégis
félresikerültem
nemmiattuk
nemtiattok
neménadok
nem én a dokk
2012
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-12 00:46:43
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-12 00:46:43