stációk
fura hangok szakadnak föl az éjszakából
nem tudni a szomszéd piszmog odakint
vagy lépésre óriás sosem látott rovar
ez a gyanú: a rettegés első foka
azután
és innen már nincs visszaút
föltűnik a tücskök létezése
mert hirtelen mind elhallgatott
csak várni a táj érintetlen polcán
ez már a hűség: a rettegés felső foka
mint a halva született ikrek szobájában
két egyformára varrt mosollyal két egyforma baba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-11 22:03:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-11 22:03:49