Felhők fedezékéből fényre
Fölvont szemöldök magasából szürkébb
a horizont. Ideje enyhíteni
dogmák szigorán. Szaporázd inkább, ropd,
mintsem hogy ősz hajszálakat szaporíts.
Álnok a késztetés, mely vékony jégre
visz. Hasznos, ha iránytűd agresszívabb
nálad. A psziché intimebb tájain
minden járható út hidakhoz vezet.
Hiábavaló próbálkozás egzakt
szavakat keresgélni, hogy dekódold
a sugalmazottból éppen kibomlót —
bátrabban bízhatnál ösztöneidben.
Könnyedén kelj át, és kétkedés nélkül
lépj felhők fedezékéből a fényre,
inged szárnyaiba jó szelet fogva
hasíthatsz tovább a gyújtópont felé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-11 00:35:17
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-11 00:35:17