"Minden mű történik valahol"*
A tiéd is. És nem kell szégyellned
azt sem, ha a történés csak benned.
Belső utakon így léphetsz tovább.
Ha szerencsés vagy, tetejébe még
abban is visszhangot kelt, ki pecsétjét
feltörve elolvassa palackpostád.
S ha mindezen túl ő is felfigyel
rá (mikor még nem is küldted el),
te éled át, de más teszi a csodát.
________________________________
* Hamvas Béla: A láthatatlan történet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-05 20:35:34
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-05 20:35:34