Distinguer pour unir
Három tudással delelsz. Zenit, ahonnan
elérhetők eged határai, hogy majd
visszatérj szárnyasulni. Akkor birtokként
egyszersmind mindenek birtokosa leszel.
Az eggyel együtt újrateremtődsz, betölt
a sugárzás, hogy kifelé is termőre
fordulj. Megtalálod a követ magadban,
vagy, aki vagy, beavatkozásra készen.
Dolgaid után nézel, hiszen nem vagy még
szabad. Egyet keresel, mely mindenkié,
mégis a te egyedüli számod. Mondd ki
a hármat, de maradj egy, hogy egyesülhess.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-05 18:13:33
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-05 18:13:33