Álok a sámlin
Nm írok több verset, már nem.
Látod, a klaviatúra is behalt,
megkopott, mint bennem az ámen.
Nem írok prózát, se dalt,
se komisz, lázadó ímeket,
se smmit, se valamit, s ha kihagy
egy-egy betű, leszarom: neked
se adom prédára dalaimat.
Hidd, hogy részegen duzzook,
higgy bármit ezentúl ólam,
kit érdekel? De amit én tudok:
ha rossz is, de író voltam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-05 00:55:38
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-05 00:55:38