Beszélgetős
Jöjj velem. Ne kérdd, hová, ez a bizalom;
ha velem jössz, lesz célom, és tudom, hová.
Egyedül semmi, együtt jutalom; hisz annyi
minden el se kezdődik, ha egyedül az ember,
vagy virtuális csupán a világ – csak lenni vagy;
nem lenni - Hamlet dumál; mert minek saját
vállra venni mindent, mi nem enyém; tolvaj,
ki így tesz, hogy megvethesse áldozatát – hát nem.
Olykor félek, ha együtt megyünk, se jutunk ugyan-
oda; lehet, elvégre minden út magányos; mégis.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-04 22:44:58
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-04 22:44:58