Visszafelé
Idefelé sem volt könnyű. Ne hőkölj
mégse, ne rejtőzz el terheid mögé!
Az izmozás: olcsó porondok erő-
művészeinek trükkje. Érvénnyel szólj,
ne csupán mintha — önmagad csavarva
foglalatba hagyhatod fölfényleni
az érintetlenül hagyottat, belőled.
Visszaperelve a hiányzó állítmányt
mondataidba – üres szövegekkel
minek bíbelődni a te korodban? –
jegyet válthatsz hazáig. (Érkezéskor
vár majd, és az is ő lesz, ki elkísér.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-04 01:41:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-04 01:41:51