Szedett vedet vers
Egy boldogság termő fa tövénél állunk
Cirógatnak gyümölcsei a tájnak
Jobb akartam lenni még nálatok is
A redőny apró kis lyukaiba emberek mentek
Olyan szép idő volt
Ne felejtsd el ha élsz a szíved folyton üzemel
A vércsillék apró kis bányászai váltják a műszakot.
Ezek a bányászok elfáradnak mindig.
Vagy csak saját agyunk lennénk
Se vér se szív se agy
Nemezek vagyunk
Birka gyapjúból össze dolgozott anyag.
(Elnézést kérek nem hagyhattam ki)
Elment a kedvem a versírástól
Tudom hogy untok és én is unom magam
Felrobbant egy víztorony
Biztos tetszek valakinek ,mert vagyok.
Napközben azon gondolkodtam
hogy vajon a mából érdemesebb -e megítélni a holnapot
Vagy inkább érdemesebb -e mégiscsak holnapból a mát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-03 19:00:46
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-03 19:00:46