Végérvényesen
A gyújtópontba helyezett gyémánt
eszelős fényében ellobbanó
mozdulat: végső elrugaszkodás
az egyedüli felfüggesztési
ponttól. A zuhanás igézete,
mielőtt kiterjednének a szárnyak,
hogy visszatérítsenek a többé
nem folytathatótól. Reménységes
lebegés tehát a tengermélybe
ereszkedésig — a sólyom száll le
ilyen végérvényesen imádott
kesztyűjére.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-30 17:26:48
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-30 17:46:28